Eikö posti näy oikein? Katso se tästä.
Off Grid Adventures
NAVITAS AJASSA 6/2022
Suven suloisuutta!

Tässä uutiskirjeessä:
  • Varkauden ja Leppävirran ulkoilureittejä kehitetään yhteistyöllä
  • Uusi hanke aktivoi pk-yrityksiä käynnistämään tai uudistamaan hallitustyötä

Tulevat tapahtumat ja tilaisuudet:
  • Keskustelutilaisuus: Ihan omanlainen Warkaus yrittäjille 15.6.2022
  • Promotion of Hydrogen Economy in North Savo -seminaari 17.6.2022
  • Navitas Aamukahvit jatkuvat jälleen elokuussa
  • Hallituspartnerit Itä-Suomi ry täyttää 10 vuotta - juhlaseminaari Varkaudessa 23.8.2022 

Navitas Yrityspalveluiden kaikki yritystilaisuudet näet tapahtumakalenteristamme!

Mukavia lukuhetkiä,
Navitas Yrityspalvelut


Keskustelutilaisuus: Ihan omanlainen Warkaus yrittäjille 15.6.2022

Aika: ke 15.6. klo 18.00-20.00
Paikka: Kokoustila Ankkuri 1 & 2, Navitas 1 -talo (Wredenkatu 2, Varkaus)

Hei yrittäjä! Tule mukaan keskustelemaan Varkauden uudesta kaupunkistrategiasta ja yhteisestä kaupunkibrändistä.

Kaupunkistrategiassa tavoitteena on, että meillä välitetään, vaikutetaan ja viihdytään! Varkaudessa ihmiset vaikuttavat, ideoivat, luovat, keksivät, antavat palautetta, kertovat ja huomaavat. Olemme aidosti ylpeitä Varkaudesta ja annamme sen näkyä! Yhteinen päämäärämme on viihtyisä Varkaus, jossa elämä on rikasta monella mittarilla. Meillä viihtymisen takaavat toimivat peruspalvelut, monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet, turvallinen elinympäristö ja monimuotoinen luonto. Elinvoimainen ja energinen Varkaus tarjoaa koulutusta, työtä ja menestymisen mahdollisuuksia. Kerro hyvistä asioista kanssamme niin saadaan hyvä kiertämään!

Varkauden kaupunkiyhteisömarkkinointia on kehitetty vuodesta 2020 Varkauden kaupungin, Navitas Yrityspalveluiden ja eri sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on ollut luoda yhteisöllinen kaupunkibrändi, joka puhuttelee meistä jokaista ja jonka jokainen ottaisi omakseen. Lopputuloksena meillä on Varkauden uusi brändi. Varkaudessa on eri puolia, mistä valita, voi tehdä siitä omanlaisensa, itselle sopivan. Varkaus on monin tavoin uniikki, eli ihan omanlainen! Sen yhtenä elementtinä on kaupunkiyhteisön yhteinen tunnus.

Kutsumme yrittäjät ja yrittäjien kanssa toimivat tahot Varkauden uuden kaupunkistrategian ja brändin keskustelutilaisuuteen keskiviikkona 15.6. klo 18. Tilaisuus järjestetään Navitas 1 -talossa Varkaudessa, mutta mukaan on mahdollista osallistua myös etänä Teamsin välityksellä.

Tilaisuuden ohjelma:

Välitä. Vaikuta. Viihdy.
Varkauden uusi kaupunkistrategia, kaupunginjohtaja Joonas Hänninen

Warkaus, ihan omanlainen.
Varkauden uudistunut brändi ja visuaalinen ilme, kaupunginjohtaja Joonas Hänninen ja vastaava markkinointi- ja viestintäasiantuntija Laura Rosenberg

Yritysten Varkaus
Millainen on yritysten, yrittäjien ja toimijoiden Warkaus? Tilaisuuden lopussa ideoidaan yritystoimijoiden yhteistä kaupunkitunnusta sekä yritysten ja kaupungin yhteismarkkinoinnin keinoja ja kampanjoita.

Lämpimästi tervetuloa!

Joonas Hänninen
kaupunginjohtaja, Varkauden kaupunki

Jouko Laitinen
toimitusjohtaja, Navitas Yrityspalvelut
Ilmoittaudu mukaan (navitas.tapahtumakalenterit.fi)
Varkauden ja Leppävirran ulkoilureittejä kehitetään yhteistyöllä

Navitas Kehitys Oy hakee Kehittämisyhdistys Mansikka ry:ltä rahoitusta reitistöhankkeeseen, jonka tavoitteena on kehittää kolmea ulkoreitistökokonaisuutta pääasiassa Varkauden ja Leppävirran alueilla. Mukana hankkeessa on Leppävirran kunta. Hankkeen suunniteltu kesto on lokakuun 2022 loppuun saakka.

Reitistöhanke koostuu kolmesta eri kokonaisuudesta, joista ensimmäisessä selvitetään Riikinvoimahiihdon latupohjan muuttamista ympärivuotiseksi monikäyttöreitiksi. 

Lisäksi hankkeessa suunnitellaan noin 100 kilometrin mittaista reittipyöräverkostoa Varkauden ja Leppävirran alueelle. Tarkoituksena on kartoittaa olemassa olevat retkipyöräilyyn sopivat tiet ja erilaiset reittivaihtoehdot, selvittää reitin varrella olevat nähtävyydet ja käyntikohteet sekä palvelut ja palveluntarjoajat. 

Kolmantena kokonaisuutena hankkeessa kartoitetaan nykytilanne Sorsavesi- Kirvesniemi-melontareitin osalta.

Hankkeen tuloksena Riikinvoimahiihdon latupohjalle, reittipyöräverkostolle ja melontareitille valmistuvat ajantasaiset investointi- ja kehittämissuunnitelmat. Hanke tukee luonnon virkistyskäyttöä selvittämällä jo olemassa oleville reiteille entistä monipuolisempaa ja ympärivuotisempaa hyötykäyttöä. Samalla luodaan mahdollisuuksia alueella jo olemassa oleville yrittäjille tai uusille yrittäjille hyödyntää reitistöjä liiketoiminnassaan tai muodostaa uusia palveluita tai tuotteita niiden ympärille. 

Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallitus käsittelee hanketta kokouksessaan torstaina 9. kesäkuuta.

Tervetuloa Pohjois-Savon Energiaklusterin järjestämään Promotion of Hydrogen Economy in North Savo -seminaariin 17.6.2022

Aika: pe 17.6.2022 klo 9.00–12.00 
Paikka: Navitas 2, Kokoustila Poiju, Wredenkatu 2, Varkaus

Energia-alan murroksen seurauksena vihreä vetytalous on suuren mielenkiinnon kohteena Suomessa. Pohjois-Savon Energiaklusteri järjestää aiheeseen liittyvän seminaarin 17.6. Varkaudessa Navitaksen tiloissa. 

Tilaisuudessa esitellään Korkia Consultingin tekemän Savo-Karjala-alueen vetytalousselvityksen keskeistä sisältöä ja johtopäätöksiä.

Vihreän vetytalouden arvoketjuissa tarvitaan lukuisia toimijoita ja teknologioita. Tilaisuudessa kuullaan puheenvuoroja paikallisten energiayhtiöiden, energia-alan laitevalmistajien, alan investoreiden sekä ammattikorkeakoulujen edustajilta. 

Ohjelma ja ilmoittautuminen (events.savonia.fi)
Navitas Aamukahvit jatkuvat elokuussa 

Perinteiset Navitas Aamukahvit saavat jatkoa elokuussa. Silloin uppoudutaan Varkauden teolliseen historiaan sekä haetaan uusia ideoita ja innovaatioita! Tarkempaa tietoa tilaisuudesta paljastamme verkkosivuilla ja somekanavissamme kesälaitumilta palattuamme – pysythän siis kuulolla!

Navitas Aamukahvien tarkoituksena on edistää alueen yrittäjien keskinäistä verkostoitumista ja tarjota tietoa yritystoiminnan ajankohtaisista aiheista. 

Aamukahveille ovat tervetulleita kaikki yrittäjät, yrittäjyydestä haaveilevat, yrittäjähenkiset ja yrittäjien kanssa toimivat sidosryhmät. Tervetuloa rohkeasti mukaan tutustumaan alueen muihin yrittäjiin ja paikallisiin asiantuntijoihin!
Uusi hanke aktivoi pk-yrityksiä käynnistämään tai uudistamaan hallitustyötä  

Pohjois-Savossa on käynnistynyt keväällä 2022 Hallitukset töihin Pohjois-Savossa -hanke, joka tukee alueen pk- ja startup-yrityksiä hallitustyössä. Hanke auttaa yrityksiä hahmottamaan hallitusanalyysin avulla millaista osaamista yrityksen hallituksessa tulisi olla, että haluttu tulevaisuus saavutetaan. Hallitusanalyysissä keskitytään erityisesti digitalisaation, muutoskyvykkyyden ja vihreän siirtymän hyödyntämiseen yrityksen toiminnassa. Hanke myös auttaa yrityksiä löytämään osaavia hallituksen jäseniä eri kanavien kautta.

Hallitusanalyysin lisäksi hanke järjestää mm. vertaisoppimiseen perustuvia Hallitusklinikka-tapaamisia. ESR-rahoitteista hanketta hallinnoi Hallituspartnerit Itä-Suomi ry ja sen on määrä kestää vuoden 2023 loppuun. 
Lue lisää hankkeesta (ita-suomi.hallituspartnerit.fi)
Hallituspartnerit Itä-Suomi ry täyttää 10 vuotta - juhlaseminaari Varkaudessa 23.8.2022 

Aika: ti 23.8.2022 klo 15.00–18.30
Paikka: Warkaus-sali, Kauppatori 6, 78250 Varkaus

10-vuotiaallakin on syytä juhlaan. Hallituspartnerit Itä-Suomi ry on edistänyt vuodesta 2012 lähtien hallitustyötä ja välittänyt osaavia hallituksen jäseniä Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa. Jäseniä yhdistykselle on kertynyt jo reilusti yli sata ja se on osa valtakunnallista Hallituspartnerit-verkostoa.

Hallituspartnerit Itä-Suomi juhlii 10-vuotista taivalta Hallitustyö tulevaisuuden tekijänä -juhlaseminaarin merkeissä Varkaudessa 23.8.2022 klo 15.00. Seminaarissa luodaan katsaus menneeseen, mutta ennen kaikkea suunnataan katsetta tulevaan. Seminaarin jälkeen jaetaan Vuoden Hallituspartneri-tunnustus. Juhlaseminaariin ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet, yhteistyökumppanit, verkoston jäsenet ja hallitustyön ystävät!
 
Katso lisätiedot ja ilmoittaudu (ita-suomi.hallituspartnerit.fi)

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissamme!
Kiitos mielenkiinnostasi ja yhteistyöstä.


Seuraava uutiskirjeemme ilmestyy elokuussa.

#yhdessä #varkaudessa #rohkeasti© 2022 Navitas News
Navitas Kehitys Oy · Wredenkatu 8 · Varkaus FI-78250
toimisto@navitas.fi · puh. 029 1708 800
 Sait tämän viestin koska sähköpostiosoitteesi on postituslistallamme.

Navitas Yrityspalvelut

Wredenkatu 2, Varkaus, 78201

Unsubscribe - Unsubscribe Preferences