Open this email in a web browser

Update indeling zomer'22

Bekendmaking indeling
Startdatum
Betaling
🇬🇧 Read in English
Beste Teun en eventuele ouder of verzorger,

Het Inspire team is al weken hard bezig met de planning en de indeling van de training voor het komende zomerseizoen. Het aantal aanmeldingen voor training is enorm. Dat is natuurlijk heel fijn, maar dit geeft wel logistieke uitdagingen voor de planning en indeling. Het beleid van Inspire en de clubs is om zo veel als mogelijk mensen te kunnen plaatsen. 

We hebben eerder aangegeven rond 15 maart de indeling voor het nieuwe seizoen klaar te hebben. Hoewel we wel al heel ver zijn, gaan we deze datum niet halen. De indeling zal dus later gemaild worden, namelijk tussen 20 en 25 maart. De indeling wordt verstuurd vanuit OpenSpot, ons administratie systeem.

Eventueel grotere groepen
Om de indeling rond te kunnen krijgen, kan het zijn dat we groepen wat groter maken.  Als voorbeeld: een groep van 4 personen wordt vergroot naar 5 personen. Dit betekent dat de deelnemers onderling rouleren, zodat er iedere week maar 4 personen meedoen. De prijs wordt uiteraard aangepast aan de groepsgrootte.

Opgave ruimere beschikbaarheid
Het kan zo zijn dat we niet genoeg plek hebben om iedereen te plaatsen in een vaste trainingsgroep. Om de kans hierop te vergroten, willen we je vragen nog eens naar je beschikbaarheid te kijken. Mocht je op meer tijden beschikbaar zijn dan in eerste instantie opgegeven, kun je dit in onderstaand formulier aangeven. Alvast bedankt! ⤵️
Ruimere beschikbaarheid doorgeven
📅  STARTDATUM

In de week van 4 april beginnen alle zomertrainingen. 

Afhankelijk van de trainingslocatie bieden we 16 of 17 trainingen aan in de periode van april t/m september. Met uitzondering van de reguliere schoolvakanties.

Bij onbespeelbare banen (bijv. bij regen) proberen we zoveel als mogelijk, binnen hetzelfde seizoen, alle trainingen in te halen. Echter lukt dat niet altijd, daarom geven we een garantie van een minimaal aantal trainingen. Raadpleeg hiervoor onze voorwaarden op de website voor het aantal trainingen dat we op jouw trainingslocatie garanderen.
💵  BETALING

De betaling van de training dient vóór de eerste training voldaan te zijn. Bij een trainingsbedrag van hoger dan €500, bestaat er de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Dit kun je per mail aanvragen op admin@inspiretennisopleiding.nl.

🚨 OpenSpot

Je krijgt een mail met de indeling en betaallink vanuit OpenSpot. Wij maken gebruik van dit systeem voor onze administratie. Heb je na 25 maart nog geen indelingsmail ontvangen, mail dan naar admin@inspiretennisopleiding.nl. 
❗️ Check ook de spam.
😧 "Ik heb geen vaste plek, wat nu?"
Het kan dus zijn dat we jou geen vaste plek kunnen bieden deze zomer. Dat is natuurlijk enorm balen! Maar niet getreurd, want we gaan nog veel extra trainingsmomenten inplannen, waarvoor los ingeschreven kan worden. Dit zullen we veelal doen op momenten dat er geen vaste trainingen gepland staan. Denk daarbij aan vrijdagavonden, overdag, in weekenden en vakantieweken.

⏳ "Ik heb mij ingeschreven voor de wachtlijst, wat nu?"
Zodra wij een geschikte trainingsplek hebben kunnen vinden, nemen we direct contact met je op. Maar hou ook onze locatie-websites in de gaten voor onze flexible aanbod.
Met vriendelijk groet,

Team Inspire Tennisopleiding

☎️  085 0606015
🌐  www.inspiretennisopleiding.nl